Rock garden 

Redesign of the flowerbeds at the front yard of my family's home 
 

Due to difficulties in maintenance and the addition of another parking space, the existing flowerbeds in front of the vegetable garden and the house were redeveloped into a rock garden. A new retaining wall made from concrete blocks separate the garden from the sidewalk and allow for a lower slope gradient. The flowerbeds are planted with heat-resistant perennials, ornamental grasses and succulents. 

 

Planning and construction phase: Winter - Summer 2015

 

Size: 120 sqm

 

Responsibilities: Project management, construction details and materials, execution, planting

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.